Hello Beautiful

1500 Lekë
Uilliam Uoters është rritur në një shtëpi, ku mbizotëron heshtja e tragjedisë dhe prindërit e tij zor se i kushtojnë ndonjë fije vëmendjeje të birit, jo më ta duan. Prandaj, kur takon vajzën ambicioze e plot gjallëri, Xhulia Padovano, gjatë vitit të parë të fakultetit, i duket sikur bota përreth tij shkëlqen e tëra. Bashkë me Xhulian vjen edhe familja e saj, sepse ajo dhe të motrat janë të pandara: Silvi, ëndërrimtarja e familjes, është më e lumtur kur zhytet në libra; Sesilia është artiste me shpirt të lirë; dhe Emelina kujdeset me durim për të gjithë ata. Në gjirin e familjes Padovano, Uilliami ndien një kënaqësi të re; në shtëpinë e tyre, çdo moment është plot me kaos të këndshëm. Mirëpo, terri i së shkuarës së Uilliamit nuk vonon të bjerë, duke vënë në rrezik jo vetëm planet e projektuara me vëmendje nga Xhulia për të ardhmen e tyre, por edhe devotshmërinë reciproke të motrave. Përfundimi është një çarje katastrofike familjare që do ta ndryshojë për breza të tërë jetën e tyre. Por a do të jetë aq e fortë besnikëria e rrënjosur dikur mes tyre që t’i bashkojë sërish, kur vijë momenti më i rëndësishëm? Hello Beautiful është një portret thellësisht mallëngjyes e asaj që mund të ndodhë kur zgjedhim të duam dikë, jo pavarësisht se kush është, por pikërisht për atë që është.
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Gentiana Kasemi
ISBN: 978-9928-371-71-3
Pesha: 2 g
Numri faqeve: 464

Përshkrimi

Uilliam Uoters është rritur në një shtëpi, ku mbizotëron heshtja e tragjedisë dhe prindërit e tij zor se i kushtojnë ndonjë fije vëmendjeje të birit, jo më ta duan. Prandaj, kur takon vajzën ambicioze e plot gjallëri, Xhulia Padovano, gjatë vitit të parë të fakultetit, i duket sikur bota përreth tij shkëlqen e tëra. Bashkë me Xhulian vjen edhe familja e saj, sepse ajo dhe të motrat janë të pandara: Silvi, ëndërrimtarja e familjes, është më e lumtur kur zhytet në libra; Sesilia është artiste me shpirt të lirë; dhe Emelina kujdeset me durim për të gjithë ata. Në gjirin e familjes Padovano, Uilliami ndien një kënaqësi të re; në shtëpinë e tyre, çdo moment është plot me kaos të këndshëm. Mirëpo, terri i së shkuarës së Uilliamit nuk vonon të bjerë, duke vënë në rrezik jo vetëm planet e projektuara me vëmendje nga Xhulia për të ardhmen e tyre, por edhe devotshmërinë reciproke të motrave. Përfundimi është një çarje katastrofike familjare që do ta ndryshojë për breza të tërë jetën e tyre. Por a do të jetë aq e fortë besnikëria e rrënjosur dikur mes tyre që t’i bashkojë sërish, kur vijë momenti më i rëndësishëm? Hello Beautiful është një portret thellësisht mallëngjyes e asaj që mund të ndodhë kur zgjedhim të duam dikë, jo pavarësisht se kush është, por pikërisht për atë që është.

Informacion mbi librin

Autori

Ann Napolitano

Cmimi

1500 Lekë

ISBN

978-9928-371-71-3

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Letërsi bashkëkohore

Përkthyesi

Gentiana Kasemi

Titulli origjinal

Hello Beautiful

Viti botimit

2023

Pesha

2 g

Numri faqeve

464

Recensione