Leksione frymëmarrjeje

1400 Lekë
“Leksione frymëmarrjeje” i shkrimtares Anne Tyler, fitues i Çmimit Pulitzer (1989), rrëfen historinë e gjithë jetës së një çifti, treguar gjatë një udhëtimi. Megi dhe Ira janë të martuar prej 28 vjetësh, gjë që duket qartë në rutinën e tyre, në aftësinë e tyre për t’i lëshuar pe me dashamirësi egos së njëri-tjetrit. Ajo që fillon si një udhëtim për të shkuar në një funeral shndërrohet befas në një aventurë të papritur. Teksa Megi dhe Ira përballen me peripecitë e udhës, kryqëzohen me njerëz nga më të çuditshmit dhe rizbulojnë magjinë e rrugëtimit të quajtur jetë dhe gëzimin e pasjes së dikujt pranë për ta ndarë atë me gjithë të papriturat e veta.
Autori:
Kategoria:
Përktheu:Erdi Ibro
ISBN: 978-9928-371-29-4
Pesha: 0.35 g
Numri faqeve: 398

Përshkrimi

“Leksione frymëmarrjeje” i shkrimtares Anne Tyler, fitues i Çmimit Pulitzer (1989), rrëfen historinë e gjithë jetës së një çifti, treguar gjatë një udhëtimi. Megi dhe Ira janë të martuar prej 28 vjetësh, gjë që duket qartë në rutinën e tyre, në aftësinë e tyre për t’i lëshuar pe me dashamirësi egos së njëri-tjetrit. Ajo që fillon si një udhëtim për të shkuar në një funeral shndërrohet befas në një aventurë të papritur. Teksa Megi dhe Ira përballen me peripecitë e udhës, kryqëzohen me njerëz nga më të çuditshmit dhe rizbulojnë magjinë e rrugëtimit të quajtur jetë dhe gëzimin e pasjes së dikujt pranë për ta ndarë atë me gjithë të papriturat e veta.

Informacion mbi librin

Autori

Anne Tyler

Cmimi

1400 Lekë

ISBN

978-9928-371-29-4

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Dramë

Përkthyesi

Erdi Ibro

Titulli origjinal

Breathing lessons

Viti botimit

2022

Pesha

0.35 g

Numri faqeve

398

Recensione