Çfarë të bëjmë me rastet?

800 Lekë

Çfarë të bëjmë kur gjendemi përballë një rasti? Sidomos kur është diçka që ngjan tepër e madhe ose tepër e çmendur, apo thjesht e paarritshme? Tërhiqemi? Sillemi sikur aq na bën? E lëmë të na ikë nga duart? Kjo është historia e disa rasteve të paharrueshme dhe e vogëlushit që nuk dinte ç’të bënte me to. Por sa më shumë raste i vinin, aq më tepër mahnitej ai. Pastaj, vjen një ditë dhe pakëz guxim bën dallimin më të madh në botë. Kjo histori është për këdo – të çfarëdolloj moshe – që ka dëshiruar fort diçka, por ka pasur frikë të marrë rrezikun në sy për ta arritur. Është një histori frymëzuese për të rrokur rastet që vijnë në jetë. Sepse, ku ta dish, po e shfrytëzove rastin, ka gjasa që gjithë jeta jote të ndryshojë.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 9789928371171
Pesha: 0.25 g
Numri faqeve: 40

Përshkrimi

Çfarë të bëjmë kur gjendemi përballë një rasti? Sidomos kur është diçka që ngjan tepër e madhe ose tepër e çmendur, apo thjesht e paarritshme? Tërhiqemi? Sillemi sikur aq na bën? E lëmë të na ikë nga duart? Kjo është historia e disa rasteve të paharrueshme dhe e vogëlushit që nuk dinte ç’të bënte me to. Por sa më shumë raste i vinin, aq më tepër mahnitej ai. Pastaj, vjen një ditë dhe pakëz guxim bën dallimin më të madh në botë. Kjo histori është për këdo – të çfarëdolloj moshe – që ka dëshiruar fort diçka, por ka pasur frikë të marrë rrezikun në sy për ta arritur. Është një histori frymëzuese për të rrokur rastet që vijnë në jetë. Sepse, ku ta dish, po e shfrytëzove rastin, ka gjasa që gjithë jeta jote të ndryshojë.

Informacion mbi librin

Autori

Kobi Yamada

Cmimi

800 Lekë

ISBN

9789928371171

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Aida Baro

Titulli origjinal

What Do You Do With a Chance?

Viti botimit

2022

Pesha

0.25 g

Numri faqeve

40