Mosha e pafajësisë

900 Lekë

Ky libër përshkruan gjallërisht dramën e një njeriu të përcarë midis pasionit të tij dhe nderit, familjes e presionit shoqëror. Historia përqendrohet rreth jetës së një cifti të sapofejuar të shoqërisë së lartë njujorkeze. Një grua e re dhe e bukur, por e damkosur nga një skandal bashkëshortor, hyn në jetën e tyre. Lumturia e ciftit të përkryer fillon të lëkundet.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-02-1
Pesha: 407 g
Numri faqeve: 414

Përshkrimi

Ky libër përshkruan gjallërisht dramën e një njeriu të përcarë midis pasionit të tij dhe nderit, familjes e presionit shoqëror. Historia përqendrohet rreth jetës së një cifti të sapofejuar të shoqërisë së lartë njujorkeze. Një grua e re dhe e bukur, por e damkosur nga një skandal bashkëshortor, hyn në jetën e tyre. Lumturia e ciftit të përkryer fillon të lëkundet.

Informacion mbi librin

Autori

Edith Wharton

Cmimi

900 Lekë

ISBN

978-9928-162-02-1

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Dramë,Romancë,Klasikë

Koleksioni

Klasikët botërorë

Përkthyesi

Amik Kasoruho

Titulli origjinal

The Age of Innocence

Viti botimit

2012

Pesha

407 g

Numri faqeve

414