Tesi i D'Erbervilëve

1000 Lekë

Tesi i DErbervilëve është libri më i vlerësuar dhe më i famshëm i shkrimtarit anglez Tomas Hardi. Personazhet udhëhiqen nga forca e temperamentit të tyre, paguajnë gabimet që kanë bërë dhe fati i mposht ata. Romani mbetet një lëndë e gjallë e magjishme e shpirtit fërgëllues në shtegtimet e veta mbikohore, në kërkim ndoshta të një parajse, përfundimisht të humbur…

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-99927-72-59-1
Pesha: 518 g
Numri faqeve: 507

Përshkrimi

Tesi i DErbervilëve është libri më i vlerësuar dhe më i famshëm i shkrimtarit anglez Tomas Hardi. Personazhet udhëhiqen nga forca e temperamentit të tyre, paguajnë gabimet që kanë bërë dhe fati i mposht ata. Romani mbetet një lëndë e gjallë e magjishme e shpirtit fërgëllues në shtegtimet e veta mbikohore, në kërkim ndoshta të një parajse, përfundimisht të humbur…

Informacion mbi librin

Autori

Thomas Hardy

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

978-99927-72-59-1

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Dramë,Romancë,Klasikë

Koleksioni

Klasikët botërorë

Përkthyesi

Bujar Doko

Titulli origjinal

Tess of the dUbervilles

Viti botimit

2017

Pesha

518 g

Numri faqeve

507