01 Dhjetor, 2015

Home Artikuj Mirë se vini!

Mirë se vini!

Shtypshkronja & Shtepia Botuese “Pegi” eshte themeluar ne vitin 1994 me synime për prurje sa më cilësore në hapësirën e shtypshkrimeve, në përputhje me larminë, kërkesat dhe shijet e tregut.

Shtypshkronja Pegi ofron mundësi shumë të favorshme bashkëpunimi te karakterizuar nga cilësia, korrektësia, përkushtimi dhe shpejtësia. Për të përmbushur misionin e saj, prezantimi në treg i produkteve të cilësisë më të mirë, Pegi ka investuar në mënyrë të konsiderueshme në teknologji moderne. Në saje të përpjekjeve të saj, Pegi është zgjedhur si partner për botime te ndryshme nga institucione private dhe publike në Shqipëri. Për më shumë informacion mbi Shtypshkronjën Pegi, klikoni këtu.


Botime Pegi ka intensifikuar aktivitetin e saj në botimin e librave shkollorë, duke filluar nga viti 2005, duke u bërë kështu një nga shtëpitë botuese kryesore në botimet shkollore në Shqipëri, me më shumë se 100 tituj në qarkullim. Botime Pegi është aktive edhe në botimet artistike. Autorë të suksesshëm të botuar nga Botime Pegi përfshijnë: Cecelia Ahern, Dale Carnegie, John Banville, Kazuo Ishiguro, Malcolm Gladwell, Randy Pausch etj.ër më shumë informacion mbi Botimet Pegi, klikoni këtu.