23 August, 2014

Shtrati i prindërve
Title:      Shtrati i prindërve cover
Author(s):      Christine Naumann-Villemin & Marianne Barcilon
ISBN-10(13):      978-9928-124-40-1
Translator:      Zamira Devole
Publication date:      Prill 2012
Edition:      I parë
Language:      Albanian
Price:      450 Lekë
Description:     

Ja një libër, mrekullisht i ilustruar, që mund t'u lexohet fëmijëve të vegjël në mënyrë që t'u bëjmë atyre të kuptojnë, me ëmbëlsi dhe dashuri, pse duhet të flenë në shtratin e tyre.

Fëmijët njohin Teon e vogël, arushin lozonjar, që nuk do kurrë të flerë në krevatin e tij. Ata e duan dhe identifikohen me të. Po ashtu, përgjatë historisë që përshtjellohet, ata kuptojnë që Teoja merr vendimin e duhur kur kupton se vendi i tij është në krevatin e tij. Ilustrimet e bëjnë përrallën lehtësisht të kuptueshme edhe nga më të vegjëlit. Plot humor dhe ëmbëlsi, ky libër e shoqëron fëmijën tuaj në një nga etapat e rëndësishme të rritjes së tij.

Cilët prindër nuk kanë hasur çështjen e krevatit me fëmijët e tyre të vegjël? Ky libër është për të gjithë ata fëmijë të vegjël që duan ende të flenë ende me mamin dhe babin, si edhe për prindërit e tyre.